TERMENI SI CONDITII:

Site-ul www.brutariabaron.ro este proprietatea SC BARON COM SRL, persoana juridica cu urmatoarele datele de identificare la registrul comertului J21/859/1992, CUI/CIF: RO2653162, numita in continuare BRUTARIA BARON.

  1.        Prin utilizarea acestui Site, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand Site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si  BRUTARIA BARON sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.
  2.        Proprietatea Continutului

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile (“Continut”) care sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al BRUTARIA BARON cu toate drepturile rezervate cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat. Este strict interzisa utilizarea oricarui Continut, cu exceptia celor prevazute in Conditiile de Utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului “Continutului”.

  1.        Utilizarea Site-ului

BRUTARIA BARON  isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele de brutarie, patiserie si cofetarie comercializate prin intermediul www.atelierdupain.ro sunt, in totalitate, fabricate in cadrul brutariei  BRUTARIA BARON . Produsele sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv  BRUTARIA BARON isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta sau stocul este epuizat.

Este interzis sa folositi Site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea.

Este interzis sa utilizati Site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial.

  1.        Lipsa garantiilor

BRUTARIA BARON nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

  1.        Confidentialitate

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe Site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate. Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.