Blog Elements

You can display blog posts in various ways with the “Blog Post” element/shortcode. You can see one example here and even more at the blog main menu item of this demo.

Brutaria Baron este o afacere de familie infiintata in 1992, care ofera paine preparata dupa metode traditionale, cu un continut redus de sare Din Brutaria Baron, clientii pot comanda si paine personalizata, in functie de preferintele si nevoile fiecaruia. In aceasta perioada, brutaria Baron face livrari si la domiciliu, in Bucuresti, comanda minima fiind de 50 de lei. Transportul este gratuit. Mai multe despre oferta brutariei si modalitatile de comanda puteti gasi pe pagina de facebook a brutariei Baron.

DRAGOSTE ROMANEASCA

Cu toții avem un miros preferat care ne aduce aminte de cineva sau ceva drag ori ne face să uităm de noi. Poate fi mirosul persoanei iubite, al copilăriei sau pur și simplu mirosul a ceva ce induce o stare de plăcere.

Lara Moft

Lara Moft a ajuns in Obor si a descoperit #BrutariaBaron http://laramoft.ro/about/ Ii multumim! Intrati pe blog ca sa o descoperiti pe Lara si nu uitati sa veniti la #Obor #hailaObor #painetraditionala #painepevatra #buylocal