Despre mine? Deși la bază introvertă cu accente dark misterioase, sunt o tipă drăguță și sociabilă, cu mulți prieteni. Nu sunt vedetă, fac parte din clasa de mijloc, nu am averi și am muncit destul de mult pentru a câștiga bani. Se poate spune chiar că sunt o Campioană, Campioană la Depus eforturi pentru asigurarea unui trai decent spre bun, Campioană la lupta cu morile de vânt (diverse lupte cu sistemul: politic, român sau străin, medical șamd), Campioană la luat decizii greșite dar asumate și în acord cu propriul sistem de valori – pe principiul : mai bine sărac și curat.

Pe alocuri, pot fi găsită și pe la bucătărie, gătind după rețete nu foarte complicate: o salată orientală, o ciorbă, o supă, o prăjitură. Când evit aragazul, îi fac o vizită domnului Ghiță în Piața Floreasca și cumpăr de la dumnealui bunătăți de la Sibiu ce pot fi savurate pe pâine: cârnăciori picanți, brânză de oaie, mușchiuleț. Iar pâinea o iau de la Brutăria Baron din zona Obor: acolo găsesc zilnic nu doar pâine proaspătă într-o gamă variată de sortimente și la prețuri foarte OK ci și alte produse precum miere artizanală în diferite combinații. Când vreau să surprind, gătesc ceva mai complicat și îmi asum meritul deși folosesc Youtube. Youtube merge oricând vrei să faci impresie.

Am călătorit prin diverse țări și mi-aș dori să ajung în altele și am văzut câteva insule.

Când nu mă uit la filme și nu scriu, îmi place să ies afară din casă, să merg la concerte, piese de teatru, filme, expoziții de artă și altele.

Campioană la triplusalt și aterizare în lanul cu flori sau unde se nimerește, Lara G. aka Miss Moft vă invită la ea acasă adică …pe blog.